Zuidereinde 254, ‘s-Graveland

“Zuidereinde 254 is de perfecte combinatie van duurzaamheid, natuur en comfort”

Vijf eco-vriendelijke woningen te koop in het prachtige ‘s-graveland

54m2 - 123m2

Woonruimtes te koop

Energielabel

Duurzame en toekomstbestendige woningen

1-3 slaapkamers

Zowel appartementen als volwaardige gezinswoningen

Natuurlijke omgeving

Modern wonen in een historisch gebouw nabij Hilversum

Zuidereinde 254C

Een ruim en duurzaam appartement van 60 m2 GBO op de eerste etage met buitenruimte uitkijkend over de natuur en is naar wens in te delen.

Vraagprijs: VERKOCHT

ZUIDEREINDE 254E

Een licht appartement van 55 m2 GBO op de bovenste verdieping van deze herontwikkeling. Deze woning beschikt over een prachtig uitzicht van de omringende natuur en is naar wens in te delen.

Vraagprijs: VERKOCHT

ZUIDEREINDE 254F

Een duurzaam appartement van 54 m2 GBO met een prachtig uitzicht. Deze woning voelt licht aan door de grote raampartijen aan de voor en achterzijde.

Vraagprijs: VERKOCHT

ZUIDEREINDE 254B

Een duurzame en ruime begane grond woning van 101 m2 GBO. Deze woning beschikt over grote glazen puien die leiden naar een prachtig zonneterras aan het water.

Vraagprijs: € 380.000

ZUIDEREINDE 254D

Een ruime en circulaire woning van 59 m2 GBO op de eerste verdieping met balkon uitkijkend over de prachtige natuur van ‘s-Graveland.

Vraagprijs: VERKOCHT

Ontdek de perfecte combinatie van duurzaamheid, circulariteit en comfort op Zuidereinde 254

Over het project

Ontdek de toekomst van wonen in het hart van ’s Graveland, waar oud en nieuw samenkomen in een karakteristiek pand van de voormalige machinehandel “het Hollag”. Deze unieke transformatie biedt vijf duurzame en circulaire appartementen die zijn gebouwd met het oog op de toekomst.

 

Het pand is volledig gerenoveerd met gebruik van ecologische en dampopen materialen, wat zorgt voor een gezond en prettig binnenklimaat. Bovendien kunnen de appartementen erg goed geïsoleerd worden, waardoor zeer comfortabel en energie-efficiënt wonen mogelijk is.

 

De locatie van het pand is perfect voor degenen die dicht bij Amsterdam willen wonen, maar ook willen genieten van een natuurlijke omgeving. Het pand is uitstekend bereikbaar, op slechts 25 minuten rijafstand van Amsterdam, en op slechts 5 minuten fietsen van Natuurmonumenten en andere bos- en wandelpaden. Het centrum van Hilversum is ook op slechts 10 minuten fietsafstand.

 

Als kers op de taart bieden de appartementen een prachtig uitzicht op de natuur, dankzij de ligging aan het water en de vele daglicht en zichtlijnen aan de achtergevel. Kortom, de vijf appartementen bieden de perfecte combinatie van modern en duurzaam wonen in een natuurlijke omgeving met de mogelijkheid om volledig naar eigen smaak in te richten.

Duurzaam en circulair

Het gebruik van houtskeletbouw en CLT (kruislaaghout) vloeren maakt het pand niet alleen duurzaam en circulair, maar ook nog een enorme CO2 opslag. Bovendien zijn alle materialen losmaakbaar in elkaar gezet, wat betekent dat alles goed kan worden hergebruikt in de verre toekomst.

Casco oplevering

De appartementen worden casco opgeleverd, zodat de koper zelf de indeling kan bepalen en het appartement kan afbouwen en verwarmen naar eigen wens. Het pand is gasloos en de mogelijkheid bestaat om het energieneutraal te maken.

 

De appartementen worden casco opgeleverd met onder meer:
– Vernieuwde gevels waaronder houten achtergevel;

– Nieuw zinken dak en houten kozijnen;

– Volledig vervangen leidingwerk;

– Afgewerkt centraal trappenhuis.

 

Kortom: een toekomstbestendige woning van hoogwaardige kwaliteit waar u de komende jaren zeer weinig onderhoudskosten aan zult krijgen! 

 

Uw contactpersoon

Jan Clardeij

Neem contact op met Jan voor meer informatie over het aanbod of het inplannen van een bezichtiging.

020 244 39 80

Locatie en bereikbaarheid

Locatie

De omgeving van ‘s-Graveland is zeer centraal gelegen, midden in de natuur en ideaal voor forenzen naar Amsterdam, Hilversum en andere steden. Het winkelcentrum in Kortenhoef waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen ligt op loopafstand. Het centrum van Hilversum is op 10 minuten fietsafstand van Zuidereinde. Steden zoals Utrecht en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken per auto.

Parkeren

Parkeermogelijkheden zijn kosteloos beschikbaar in de straat.

Verkoopproces en informatie

Verkoopproces

Zuidereinde 254 betreft een casco verkoop waarbij de woningen nu verkocht worden en de koper de woningen naar eigen inzicht kan afbouwen. De schil van het gebouw en de algemene ruimtes zijn al wel hoogwaardig afgebouwd waarbij het de koper vrij staat zijn eigen woning naar eigen inzicht af te bouwen. 

Starters: Starterslening, NHG en vrijstelling

Deze woningen komen in aanmerking voor de NHG-regeling (Nationale Hypotheekgarantie) wat een aanzienlijk rentevoordeel geeft bij het afsluiten van een hypothecaire bankfinanciering. 

 

Daarnaast komen deze woningen ook in aanmerking voor de Starterslening van SVn, waarbij er een aanvullende lening door SVn wordt verstrekt die niet meetelt in de berekening van je maandlasten. Bekijk hier meer informatie en vraag je hypotheekadviseur hoe het precies werkt.

 

Bij de aankoop van één van deze woningen door een starter (eerste koopwoning) wordt de Koper vrijgesteld van overdrachtsbelasting.  

Projectnotaris

Voor het project is Buma Algera aangewezen als projectnotaris en zal de koopovereenkomst en overdracht begeleiden namens de kopers en ontwikkelaar. Een indicatie van deze kosten is beschikbaar in de projectdocumentatie. Contactgegevens notaris:

 

Buma Algera Notariaat
[email protected]
020 – 305 89 22
Emmaplein 5
1070 AL Amsterdam

Kosten koper en overdrachtsbelasting

De herontwikkeling betreft een renovatie en zal derhalve worden overgedragen met overdrachtsbelasting (en dus geen BTW). Kopers zijn daardoor, indien zij niet in aanmerking komen voor de vrijstelling, verplicht om overdrachtsbelasting af te dragen bij de overdracht.

 

 

De, nader overeen te komen, koopsom is kosten koper. Dit houdt in dat koper alle kosten met betrekking tot de overdracht zal voldoen, een indicatie van deze kosten is beschikbaar in de projectdocumentatie. 

Gas, water, licht en media

Alle appartementen beschikken over eigen aansluitingen voor elektra en kabel. Verder hebben de appartementen eigen watermeters. Voor alsnog zijn er geen gasaansluitingen aanwezig. Kopers kunnen indien gewenst dit zelf aanvragen en realiseren. Elk appartement dient een individueel contract af te sluiten voor elektra, media en water. 

VVE en splitsingsakte

Het pand wordt nog gesplitst in appartementsrechten, in de projectdocumentatie kunt u de concept splitsingsakte en tekening vinden.

 

De vijf appartementen zullen onderdeel zijn van een actieve VVE (totaal 5 woningen) met MJOB (meerjaren onderhoudsbegroting) en een spaarplan om aan deze (toekomstige) onderhoudsverplichtingen te kunnen voldoen. Bij overdracht zullen de, door de ontwikkelaar, voorgeschoten kosten voor het resterende jaar worden verrekend, dit heeft met name betrekking op het betreffende aandeel in de verzekering.

Opleverstaat en technische beschrijving

De appartementen worden casco opgeleverd met onder meer:
– Vernieuwde gevels waaronder houten achtergevel;

– Nieuw zinken dak en kozijnen;
– Volledig vervangen leidingwerk;

– Afgewerkt centraal trappenhuis.

 

 

Kortom: een toekomstbestendige woning van hoogwaardige kwaliteit waar u de komende jaren zeer weinig onderhoudskosten aan zult krijgen! 

Disclaimer

De getoonde beelden en plattegronden op de website, Funda of andere plekken, zijn enkel ter illustratie van wat de woningen kunnen worden. De woningen worden opgeleverd conform de opleverstaat (te vinden is in de projectdocumentatie).

 

De oplevering aan de koper betreft de casco staat. De concept energielabels zijn gemaakt op basis van de vergunningstekeningen. De NEN2580 meting is gemaakt op basis van de huidige staat. Door de uiteindelijk afbouw van koper kunnen echter afwijkingen ontstaan in onder andere de afmetingen en het energielabel.

 

Tijdslijn

Start bouw

Na het verkrijgen van de onherroepelijke omgevingsvergunning zijn de werkzaamheden gestart.

1 januari 2022

Start (voor)verkoop

De (voor)verkoop van de woningen is inmiddels gestart. Het is mogelijk een afspraak te maken en een bezichtiging in te plannen.

8 mei 2023

Levering

De beoogde overdracht aan kopers is gepland voor 1 juli 2023, waarna kopers kunnen starten met de afbouw.

1 juli 2023

Afbouw in eigen beheer

De kopers kunnen na overdracht starten met de afbouw van de woningen, wat naar verwachting circa 2/3 maanden in beslag zal nemen.

1 oktober 2023

Neem contact op voor een bezichtiging

    Impressies