Uw woning verkopen met Hillside

“Hillside is de ideale partner voor de verkoop van uw woning. Door onze diepgaande kennis in alle facetten van het vastgoed kunt u op ons leunen en vertrouwen op een optimaal verkoopproces.”

Uw woning verkopen

Voor elke woning komen wij met een passende verkoopstrategie, het maakt hierbij niet uit of uw woning oud, nieuw, leeg of in verhuurde staat verkeert. Wij zullen uw woning optimaal presenteren en daarmee de beste kopers met de beste condities uit de markt halen.


Daarnaast hebben wij met onze jarenlange expertise vanuit de projectontwikkeling heel veel ervaring opgedaan om woningen vanaf bouwtekeningen & artist-impressies (of in elke andere staat) te verkopen en hierbij ook de kopersbegeleiding te verzorgen. We snappen hierdoor uitstekend de belangen en wensen van de verkoper.


Kijkend naar de dan spelende marktomstandigheden en de huidige staat van uw woning zullen wij het voortouw trekken inzake een marktconforme waardebepaling en een sluitende verkoop- en marketingstrategie met u afstemmen.


Het verkoopproces bij Hillside is onderverdeeld in de volgende 6 stappen:

1. Kennismakingsgesprek & vrijblijvende waardebepaling van uw woning;

2. Voorstel Hillside inzake de verkoop- en marketingstrategie;

3. Marketing;

4. Verkoop;

5. Contractvorming en begeleiding;

6. De nazorg.


Voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende waardebepaling van uw woning vragen wij u om het volgende formulier in te vullen waarna onze makelaar contact met u zal opnemen.

 

Kom vrijblijvend met ons in contact