Uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel verhuren met Hillside

“Met onze jarenlange expertise vanuit het commerciële vastgoedbeheer en asset-management zijn wij de aangewezen partij voor uw vastgoed.”

Uw bedrijfsruimte verhuren

Voor elk pand komen wij met een passende verhuurstrategie waarbij het niet uitmaakt of het bestaand- of nog te realiseren vastgoed betreft.

 

Door onze kennis en expertise kunnen wij buiten de kaders denken om tot een optimaal verhuur resultaat te komen. Met onze jarenlange expertise vanuit de projectontwikkeling hebben wij veel ervaring opgedaan om vastgoed vanaf bouwtekeningen & artist-impressies te verhuren en hierbij ook de gehele huurders begeleiding te verzorgen.

 

Vanuit het commerciële vastgoedbeheer en asset-management zijn wij daarnaast altijd op de hoogte van de laatste relevante wet- en regelgeving en kunnen wij u hierin adviseren. Met ons grote netwerk aan aanhuurmakelaars is het tevens ook mogelijk om uw bedrijfsruimte of kantoor discreet te verhuren buiten de grote platforms om.

 

Het verhuurproces bij Hillside is onderverdeeld in de volgende 6 stappen:

1. Kennismakingsgesprek & vrijblijvende huurtaxatie van uw commerciële vastgoed;  

2. Voorstel Hillside inzake de verhuur- en marketingstrategie; 

3. Marketing;

4. Verhuur;

5. Contractvorming en begeleiding;

6. De nazorg. 

 

Voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende huurtaxatie van uw commerciële vastgoed vragen wij u om het volgende formulier in te vullen waarna onze makelaar contact met u zal opnemen.

 

Kom vrijblijvend met ons in contact