Uw bedrijfsruimte, winkel of kantoor verkopen met Hillside

“MET ONZE JARENLANGE EXPERTISE VANUIT HET COMMERCIËLE VASTGOEDBEHEER EN ASSET-MANAGEMENT ZIJN WIJ DE AANGEWEZEN PARTIJ VOOR UW VASTGOED.”

Uw bedrijfsruimte verkopen

Voor elke bedrijfsruimte komen wij met een passende verkoopstrategie, het maakt hierbij niet uit of de bedrijfsruimte oud, nieuw, leeg of in verhuurde staat verkeert. Door onze kennis en expertise kunnen wij buiten de kaders denken om tot een optimaal verkoopresultaat te komen. Met onze jarenlange expertise vanuit de projectontwikkeling hebben wij veel ervaring opgedaan om vastgoed vanaf bouwtekeningen & artist-impressies te verkopen en hierbij ook de gehele kopersbegeleiding te verzorgen.

 

Kijkend naar de dan spelende marktomstandigheden en de huidige staat van de bedrijfsruimte zullen wij het voortouw trekken inzake een marktconforme waardebepaling en een sluitende verkoopstrategie.

 

Het verkoopproces bij Hillside is onderverdeeld in de volgende 6 stappen:

1. Kennismakingsgesprek & vrijblijvende waardebepaling van uw vastgoed;
2. Voorstel Hillside inzake de verkoop- en marketingstrategie;
3. Marketing;
4. Verkoop;
5. Contractvorming en begeleiding;
6. De nazorg.

 

Voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende waardebepaling van uw commerciële vastgoed vragen wij u om het volgende formulier in te vullen waarna onze makelaar contact met u zal opnemen.

Kom vrijblijvend met ons in contact